Hodně oxidovaný pečený broskvový oolong pocházející z Taiwanu. Spařené srolované lístky voní po zralích broskvích s tóny medu, liči a sametovou hutností. Více
Cena
od
59 Kč
POPIS
Hodně oxidovaný pečený broskvový oolong pocházející z Taiwanu z kultivaru Jin Xuan.
Charakteristika
Spařené srolované lístky voní po zralích broskvích s tóny medu, liči a sametovou hutností. Překvapí Vás lehce pečenými tóny s typickými známkami vysokohorského taiwanského oolongu. Vůně broskví je dominantní ihned po otevření sáčku.
Je ochucený esencí z pravých broskví a je velmi lahodný jak za tepla, tak i za studena.
Parametry
| Země původu | Taiwan |
|---|---|
| Lokalita | Nantou |
| Kultivar | Jin Xuan |
| Příprava | 95 - 100 °C |
| Doba louhování | 1. nálev - 70 - 90 vteřin, 2. nálev - 60 - 70 vteřin, 3. nálev - 70 - 80 vteřin, 4. nálev - 80 - 100 vteřin |
| Země původu | Taiwan |
|---|---|
| Lokalita | Nantou |
| Kultivar | Jin Xuan |
| Příprava | 95 - 100 °C |
| Doba louhování | 1. nálev - 70 - 90 vteřin, 2. nálev - 60 - 70 vteřin, 3. nálev - 70 - 80 vteřin, 4. nálev - 80 - 100 vteřin |





