2024 Jiangsu Pi Lo Chun - Gramy: 20 g


"Smaragdové spirálky jara" se sklízí časně z jara, jakmile se na čajovém keři objeví první lístečky, ve kterých je vysoký obsah aminokyselin. Čaj musí být zpracován ten samý den co se sklidil. Postup je následující, nejdřív se lístky posbírají, následně probíhá několika hodinové sušení a v konečné fázi se lístky svinují, čímž se list i krásně lehce zkroutí. 
CHARAKTERISTIKA: Krásně svěží, jemné, příjemně sladké a voňavé spirálky jara. Krásné, lehce kroucené ochmýřené lístky. Po zalití mají lístky nádhernou sytě zelenou barvu. Více

Cena
79 Kč

Původní cena
99 Kč

Ušetříte
20% (20 Kč)

Varianta neexistuje

Skladem
ks

POPIS

"Smaragdové spirálky jara" se sklízí časně z jara, jakmile se na čajovém keři objeví první lístečky, ve kterých je vysoký obsah aminokyselin. Čaj musí být zpracován ten samý den co se sklidil. Postup je následující, nejdřív se lístky posbírají, následně probíhá několika hodinové sušení a v konečné fázi se lístky svinují, čímž se list i krásně lehce zkroutí. 

Charakteristika

Krásně svěží, jemné, příjemně sladké a voňavé spirálky jara. Krásné a lehce kroucené ochmýřené lístky. Po zalití mají lístky nádhernou sytě zelenou barvu.

Parametry
Země původu Čína
Provincie Jiangsu
Příprava 70 - 80 °C
Doba louhování 1. nálev - 40 - 50 vteřin, 2. nálev - 30 - 40 vteřin, 3. nálev - 20 - 40 vteřin, 4. nálev - 30 - 50 vteřin, 5. nálev - 40 - 60 vteřin
Země původu Čína
Provincie Jiangsu
Příprava 70 - 80 °C
Doba louhování 1. nálev - 40 - 50 vteřin, 2. nálev - 30 - 40 vteřin, 3. nálev - 20 - 40 vteřin, 4. nálev - 30 - 50 vteřin, 5. nálev - 40 - 60 vteřin

Naposledy navštívené1